Valgkamp

Jeg har omfattende valgkamperfaring med å ha vært frivillig, praktikant og valgkampmedarbeider i flere valgkamper i Norge og USA. Denne erfaringen er uvurderlig for meg og jeg har lært masse om valg og valgkamp. Jeg har gjort alt som er mulig å gjøre i en valgkamp uten om å stille selv. Det skjer i 2015.

I Norge har jeg vært frivillig under to stortingsvalg og en kommunevalgkamp (2005, 2007 og 2009), og valgkampmedarbeider under forrige kommunevalg i 2011 for Arbeiderpartiet. Jeg har også jobbet med å organisere og ta imot forhåndsstemmer i 2013, en ny opplevelse og det var første gang jeg var på andre siden av stemmeurnene.

FORTSETTER UNDER BILDE

Foto: Steinar Ottesen
2012 var jeg frivillig for kampanjen «Kuster for Congress». Obama og Clinton var også på besøk. Foto: Steinar Ottesen.

I USA har jeg vært frivillig under en presidentvalget i 2008 og 2012, praktikant som politisk rådgiver i 8 måneder for en kampanje til delstatsforsamlingen i Connecticut i 2010 og i 2012 for en frivillig under en kampanje til Representantenes Hus. Den valgkampen jeg er mest stolt av er faktisk valgnederlaget som skjedde i 2010. Det er uten tvil den mest spennende, interessante og givende valgkampen hvor jeg har spilt en sentral rolle.

I 2015 blir det en helt ny rolle for meg. Denne gangen skal jeg selv stå på listen som kandidat. Jeg vil alltid være en valgkampnerd og det vil også prege denne valgkampen, men min første prioritering er å bli en så god folkevalgt som mulig hvis jeg skulle få muligheten. Hva venter i 2016? Blir det en ny tur til USA? Tiden vil vise. Svaret kommer i hvert fall først på denne bloggen.

Joe Biden på nært hold. Foto: Steinar Ottesen.
Joe Biden på nært hold. Foto: Steinar Ottesen.

Én tanke om “Valgkamp”

  1. Tilbaketråkk: Endringer på nettsiden |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s