OPC

opc-reklame-3

Ottesen Political Consulting er et bitte lite enkeltmannsforetak jeg har drevet siden 2012. Hovedaktiviteten har vært å drifte nettsider/blogger og jeg har holdt noen foredrag. Aktiviteten har ikke vært omfattende og det vil den ikke være i årene som kommer mest sannsynlig, men det vil være noe. 

I dag drifter jeg to blogger www.politiskenyheter.com og www.steinarottesen.com, og jeg holder noen foredrag i året. Ikke noe av dette gir meg inntekter, men det er fremdeles noe jeg brenner lidenskapelig for. I 2016 skal jeg være USA-kommentator og spaltist for Romerikes Blad hvor jeg skal skrive om presidentvalget i USA. Jeg gleder meg virkelig til dette. 

Mitt store prosjekt de neste årene er å fullføre en drøm jeg har hatt i lang tid. Det er å skrive en bok om valgkamp. Jeg går ikke nærmere inn på tema (hemmelig). Første kapittel er nesten ferdig og jeg starter på kapittel to rundt påsketider og kapittel tre blir skrevet i sommer. Når kommer boken ut? Det vil nok ta 2-3 år. Det er fremdeles en drøm, men den blir mer og mer realistisk. 

Ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer. 

E-post: steinar_ottesen@hotmail.com