Om

Om nettsiden

Dette er hjemmesiden for Ottesen Political Consulting/Steinar Ottesen. Ved noen anledninger vil det også bli publisert nyheter om Ottesen Political Consulting eller andre viktige prosjekter jeg jobber med. 

Om Steinar Ottesen

Steinar Ottesen har en mastergrad fra Connecticut State University med fokus på amerikansk politikk og ble uteksaminert Magna Cum Laude, og innlemmet i æresforeningen for statsvitenskapstudenter i USA, Pi Sigma Alpha. Steinar har fulgt amerikansk politikk tett siden 2003 og var kommentator for Samfunnsviter´n ved Universitetet i Oslo fra 2008 til 2009 og spaltist for AmerikanskPolitikk.no fra august 2011 til april 2012.

Steinar var frivillig under presidentvalget i 2008 i Minnesota og hadde i 2010 ett seks måneder internship som politisk rådgiver for Eileen Baker for State Representative i Connecticut. I tillegg har redaktøren jobbet under kommunevalgkampen 2011 med nettjournalistikk og sosiale medier. Steinar er eier, redaktør og politisk journalist for PolitiskeNyheter.no, og har skrevet over 1000 artikler og skriver alle USA-artiklene for nettsiden. Fra september – november 2012 har Steinar vært frivillig for Kuster for Congress og USA-korrespondent for nettsiden. 

Ottesen Political Consulting

Jeg har tatt steget bort fra partipolitikk og er ikke medlem av noe politisk parti. I dag ser jeg på meg selv som en uavhengig velger. Jeg jobber jeg aktivt med å bygge opp Ottesen Political Consulting, jeg har aktivitet allerede første året og håper å utvide virksomheten i årene som kommer.

Profilbilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s