Arbeid

Foredrag: Veien mot valgseier

Jeg holdt nylig (mai 2014) et foredrag om valg og valgkamp for Aurskog-Høland Arbeiderpartiet. Tilbakemeldingene var gode og jeg har allerede fått et annet oppdrag for samme parti til høsten.

Work Shop/foredrag om sosiale medier 2014

Jeg vil tilby kurs innen sosiale medier /nye medier til bedrifter, organisasjoner og andre aktører som fatter interesse. Jeg har jobbet med sosiale medier siden 2010 og tilbyr nå Work Shop/foredrag innen dette feltet. Jeg har erfaring fra sosiale medier innen valgkamp i USA og Norge, Politiske Nyheter og offentlig sektor. Første oppdragsgiver var KS Bedrift og tilbakemeldingene var vært gode. Work Shopen er rimelig, lengde på 3 timer og man kan få support i etterkant. Hvis det er ønskelig kan også hjemmesider være et aktuelt tema.

Innhold:

 • Hvorfor bruke sosiale medier?
 • Facebook
 • Twitter
 • Nyhetsbrev
 • Blogg
 • Linkedin
 • Youtube
 • Instagram
 • Google Analytics
 • Hjemmesider

Kontakt

Ta kontakt ved å sende en e-post til politiskenyheter@gmail.com (merk Work Shop) eller på telefon +47 92018107

Bloggen AfroWorld – 2013

Jeg har akkurat startet arbeidet med en ny blogg for Fred Otieno. Samtidig skal jeg gi rådgivning og support for flere privat personer om Twitter. 

Kuster For Congress – høst 2012

Ottesen Political Consulting jobbet for en kampanje i New Hampshire med hovedmål å få Ann Kuster valgt til Kongressen. Resultatet ble at den første kvinne fra New Hampshires andre distrikt noensinne i historien ble valg til Kongressen med god margin. Jeg arbeidet med GOTV-aktiviteter i rundt 2 måneder. Jeg har nå vunnet 6 valg og tapt kun 1 valg. 

Innføring i Twitter for privatpersoner

Jeg jobbet med en privat person hvor jeg gav en innføring i grunnleggende bruk av Twitter, designet profilen og satte i gang tweetingen. Innføring tar rundt en time og jeg kan gi denne introduksjonen til alle som er interessert.

Eier av PolitiskeNyheter.no – høst 2012

Dette ble en realitet i september 2012 og innebærer at Steinar Ottesen har full kontroll over alle aspekter av nettsiden.

Produsent for PolitiskeNyheter.no – sommer 2012

Ottesen Political Consulting har delprodusert alle Youtube-vidoene til min egen nettside PolitiskeNyheter.no. Det blir mange flere videoer i månedene som kommer. Besøk Youtube-kanalen her.

Foredrag – 2012

Seniorgruppen til Høland Idrettslag

 • Holdt foredrag om politikk og tok imot spørsmål. Det var over 20 personer til stedet og arrangementet varte i over en time.

Facebook 

Her er ulike sider jeg har designet, vært support for og gitt rådgivning.

Twitter 

Her er ulike Twitter-profiler hvor jeg har designet og gitt rådgivning.


Én tanke om “Arbeid”

 1. Tilbaketråkk: The War Room |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s