Hvorfor politiker?

Kjærligheten til min hjemkommune

Jeg ble spurt sommeren 2014 av Løken Arbeider Forening om jeg kunne tenke meg å være listekandidat for Aurskog-Høland Arbeiderparti og bli lokalpolitiker. Det gikk ikke mange dagene før jeg forsto at dette var noe jeg ikke kunne si nei til. Min kjærlighet til Aurskog-Høland kommune, min lidenskap for politikk og mitt ønske om å forandre samfunnet som utviklet meg ble for stort. Å si nei var egentlig aldri et alternativ. Jeg vet det vil bli tidkrevende, men jeg mener at det største politiske talentet man kan er evnen til å arbeide hardt. Hva er konklusjonen? Jeg ble valgt inn i kommunestyret og ble leder av komiteen for helse og rehabilitering, og fikk tredje flest personlig stemmer av alle politikere uansett kandidat (delt tredje).

Skape fremtidas lokalsamfunn

Jeg vil skape et bedre lokalsamfunn for alle innbyggerne i denne langstrakte kommunen. Vi har kommet veldig langt, men vi må alltid ha fremtidas lokalsamfunn i bakhodet. Hvor vil vi? Hvordan kommer vi ditt vi ønsker? Hvilken retning skal vi ta? Dette er noe jeg tenker på hver eneste dag og jeg er overbevist om at Aurskog-Høland Arbeiderparti vil ta oss alle sammen dit med Roger Evjen som ordfører. Det er viktig å lære av fortiden, men samtidig må vi alltid se fremover. Noe som også blir en nøkkelfaktor med store investeringer i horisonten og med en kommunereform på trappene.

Folkevalgt for alle

Jeg vil være folkevalgt, først og fremt for de som stemmer på Arbeiderpartiet, men også for resten av velgerne. Jeg mener det er mer som forener oss enn som skiller oss. Noe vi må huske uansett bakgrunn, bosted eller partivalg. Å være pragmatisk er for meg bare en politisk styrke og det hender hyppig at den gode politikken ligger i tversnittet mellom venstre og høyresiden i det politiske landskapet.

Tror jeg kan bidra

Jeg er sterk i troen at det viktigste talentet man kan ha er evnen til å arbeid hardt for å oppnå det man ønsker (ja, måtte skrive det to ganger). Som folkevalgt vil jeg jobbe hardere enn noen gang, sette meg grundig inn i alle sider av en politisk sak og bidra med de løsningene jeg mener er best for kommunen. Jeg tror aldri jeg har vært mer motivert for å gjøre noe enn akkurat å være lokalpolitiker i min hjemkommune og det skal alle få merke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s