Fra andrefrue til frivillig

Foto: Steinar Ottesen
Det ble en dag jeg aldri glemmer med andrefruen Jill Biden. Foto: Steinar Ottesen

USAs andrefrue Jill Biden tok turen innom valgkampkontoret til Obama-kampanjen i Concord for å prate med frivillige som bidrar i tvekampen om presidentvalget. Jeg var tilstede og dette ble utfallet.

Her finner du bilder fra denne unike dagen. Video nedenfor.

Jeg fikk en mail fra presseavdeling til Obama-kampanjen at USAs andrefrue Jill Biden var i Concord for å prate med frivillige om viktigheten av valget 6. november. Jeg bestemte meg øyeblikklig for å lage en bloggreportasje om Jill Biden sitt besøk i vippestaten New Hampshire. Selv om hun er andrefrue og gift med visepresidenten, jobber Jill Biden heltid som professor i engelsk ved et universitet i Virginia, den første andrefruen i historien som gjør dette, noe man kan beundre uansett partitilhørighet. 

Obama-kontoret i Concord består av to etasjer hvor det er liten plass, men mange frivillige og full aktivitet. Det var rundt 50 frivillige som hadde møtt opp for møte Jill Biden og hjelpe Obama-kampanjen med å banke på dører og ringe usikre velgere. Andrefruen holdt en appell på rundt 15 minutter før hun gikk rundt og pratet med alle som var møtt opp. Deretter ringte andrefruen til usikre velgere i delstaten nordøst i USA, mange ble overrasket og hun klarte også å snu noen velgere til Obama-kolonnen. 

Jill Biden holder appell til de frivillige

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s