Min dag med Joe Biden i 2012

Joe Biden på nært hold. Foto: Steinar Ottesen.
Joe Biden på nært hold. Foto: Steinar Ottesen.

På min første arbeidsdag som USA-korrespondent var Joe Biden i byen og det ble en perfekt start på tiden i USA som korrespondent for PolitiskeNyheter.no.

Under frokosten og morgenkaffen leste jeg tilfeldigvis i Concord Monitor at Joe Biden skulle ha et valgkamparrangement utenfor State Capitol in Concord, New Hampshire. Jeg pakket journalistsekken og dro ned til sentrum. På grunn av den korte tidsfristen hadde jeg ikke presseakkreditering, men jeg fikk alikevel en meget god plass 2-3 meter fra rekkverket. Jeg tok notater, bilder og filmet samtidig, skal man lykkes som journalist må man kunne multitaske.

Guvernør John Lynch startet med en kort innledning, som er inne i sin siste periode som guvernør i New Hampshire. Deretter talte visepresidentfruen Jill Biden, før mannen inntok scenen. Jeg hadde dessverre ikke med kamerastativet, derfor ble filmen som ligger på Youtube-kanalen ikke av høy teknisk kvalitet, men jeg klarte å filme på riktig tidspunkt og fikk med angrepet på Mitt Romneys uttalelser om Kina. Noe som var hensikten, å få ett filmklipp av noe som ikke er blant de sentrale temaene i presidentvalgkampen. JA, JOE BIDEN PEKER FORRESTEN PÅ MEG!

Joe Biden angriper Mitt Romneys uttalelser om Kina

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s