Jeg starter podkast!

Jeg har gått litt frem og tilbake ganske lenge, men har endelig landet på at jeg skal starte podkast.

NB: Fra http://www.politiskenyheter.com

Format

Denne uken vil første episode bli spilt inn og vi gleder oss skikkelig. Noen ganger vil det være grunnlegger og redaktør Steinar Ottesen alene og andre ganger med gjester. Vi gjør det enkelt og bruker kun en iPhone og vil variere mellom lydpodkast og videopodkast. Episodene vil variere i lengde og lokasjonene vil også være på forskjellige steder. Høsten 2016 blir det mye fra USA når redaktøren reiser over de siste to månedene. 

Tema

Tema i 2016 vil dreie seg mest om presidentvalget i USA naturlig nok, men det vil også være andre temaer innen politisk kommunikasjon og grasrotvalgkamp. I 2017 vil stortingsvalget være et sentralt tema. Og det kan være aktuelt å prate om andre valg rundt om i verden. 

Tilgjengelighet

Alle podkastene vil bli publisert på denne nettsiden, samt politiskenyheter.com.

I tillegg til at lydpodkastene vil være tilgjengelig på SoundCloud ,og videopodkastene på Youtube og Facebook.

Forfatter: Steinar Ottesen

Mitt navn er Steinar Ottesen og jeg er utdannet statsviter (Connecticut State University), arbeider i fagbevegelsen med informasjon og er folkevalgt for Aurskog-Høland Arbeiderparti. I tillegg er jeg grunnlegger og redaktør av Politiske Nyheter/Valgkamp.org som nå har utviklet seg til denne bloggen/podkasten. Og så må jeg selvsagt nevne at jeg er valggeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s