Veien videre

Er dette slutten for meg som blogger? Hva blir veien videre? Jeg har skrevet litt om dette, og det er nok ikke gode nyheter for alle dessverre.

Som jeg skrev i det første blogginnlegget vil nok ikke denne bloggen gi meg rikdom eller berømmelse. Slik er det med blogger, det er et tapsprosjekt hvis man ser økonomisk på det, hvis man ikke har flere tusentalls med lesere hver eneste dag (jeg er flere hundre nautiske mil fra dette). Man betaler litt for å ha bloggen online og jeg har brukt litt på Facebook-reklame. Angrer jeg? Selvsagt ikke! Punktum.

Så hva er min drivkraft? Det er at jeg synes at dette er skikkelig morsomt og en helt ny utfordring for meg. At det er noen som leser og deler på sosiale medier er også en ekstra motivasjon. Jeg håper at jeg har klart å gi et litt bedre innblikk i hva en grasrotvalgkamp handler om. Så dette er nok slutten dessverre. Tusen takk til alle som har lest blogginnleggene, delt noe på sosiale medier eller kommet med rosende ord.

Er det virkelig slutten? Nope! Det er nå det begynner. Jeg skal blogge om lokal politikk og grasrotvalgkamp de neste fire årene, og har aldri vært mer motivert enn nå. Hva er i horisonten? Jeg ble valgt inn til kommunestyre og var storfornøyd med valgresultatet for partiet. Det er nå jobben begynner. Hvordan er livet som lokalpolitiker? Jeg håper å belyse det her. Hva med podkasten? Den fortsetter selvsagt. Hva med grasrotvalgkamp? Høsten 2016 går turen til USA hvor jeg forhåpentligvis skal drive grasrotvalgkamp for Hillary Clinton i New Hampshire. I 2017 er det min første stortingsvalgkamp og planene er store. Og hva med 2019? Tiden vil vise om det er aktuelt eller ikke.

Jeg håper du følger med videre. Hillary virker i hvert fall klar, selv om hun har byttet fra Game Boy til BlackBerry.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s