Hvem er jeg?

Hvem er jeg? Det er et komplisert spørsmål. Deler av svaret kan du lese her.

Jeg heter Steinar Ottesen, er 33 år, og er født og oppvokst på Løken i en vanlig norsk familie. Mitt bosted i 27 år har vært den romslige kommunen, men jeg har også bodd andre steder i Norge og utlandet, men er nå tilbake i bygda.

På fritiden blir det mye politikk (naturlig nok), trening, sjakk, MMA og andre sosiale aktiviteter, samt at jeg liker å reise til annerledeslandet i vest. Min grunnutdannelse fikk jeg i en barnhage på Hofmoen, barneskole på Løken, ungdomsskole på Bråte og videregående på Bjørkelangen.

Jeg har studert økonomi, men er utdannet statsviter fra Connecticut State University. Noe som har gitt meg en god teoretisk bakgrunn innen politikk. Og det er alltid lurt å ha en statsviter med på laget, det er i hvert fall noe jeg tror på.

Jeg var aktiv i Aurskog-Høland AUF på midten av 2000-tallet og har deltatt i flere valgkamper både i Norge og USA. Jeg har vært frivillig, praktikant (som politisk rådgiver) og sist valgkampmedarbeider for Arbeiderpartiet sentralt under den forrige kommunevalg. Dette har jeg lært mye av og vil bruke det for alt det er verdt, men min viktigste prioritet er å bli en så god folkevalgt for hele kommunen.

Jeg har arbeidet mye med politisk kommunikasjon og sosiale medier, særlig med min egen politiske nettside som er den eneste av sitt slag i Norge, men jeg har foreløpig tatt en pause for å jobbe med et annet prosjekt. Det er også en grunn til at jeg har startet denne bloggen. Bruk styrkene dine og jobb med svakhetene er viktig i politikken.

I 2013 startet jeg å jobbe for Aurskog-Høland kommune. Erfaringen fra servicekontoret er unik på bakgrunn av at jeg har fått muligheten til å snakke med flere tusen av innbyggerne, som gjør at jeg forstår mange av de små og store problemene som rører seg i den romslige kommunen. Jeg har også vært webredaktør for Aurskog-Høland kommune siden sommeren 2013. Fra 2015 arbeider jeg 100 prosent med kommunikasjon for den romslige kommunen. Kommunal erfaring er viktig i kommunal politikk.

Disse faktorene gjør at jeg har et godt utgangspunkt, men jeg har selvsagt mye å lære, og håper at jeg får muligheten til å lære av alle i denne langstrakte kommunen. Dette var en kort presentasjon og du får vite mye mer om meg ved å klikke deg rundt på bloggen, og selvsagt følge med på hva jeg skriver om i dagene, ukene og månedene som ligger foran oss.

Og man må alltid huske at: All politikk er lokal.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s