Tusen takk for tilliten

Dette har vært en lang vei mot kommunevalget, men det ga resultater. Å få tredje flest personstemmer av alle listekandidatene uansett parti var på grensen til det uvirkelige. Tusen takk alle sammen. Jeg gleder meg til fire år i kommunestyre hvor målet er å skape en bedre kommune for alle. 

NB: Randi Ransberg har like mange stemmer, men flere slengere og er derfor høyere enn meg. Heia Team Randi!

Denne reisen startet i april med mitt første husbesøk på Setskog og endte med mitt 1150 husbesøk i Løken-området. En utrolig reise sammen med energiske listekandidater, frivillige som ofret mye og selvsagt møte med alle velgerne. Det blir mer om øyeblikkene, minnene og veien videre med bloggen om et par uker.

Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå denne veien når jeg ble spurt en sen sommerdag i 2014 om jeg kunne tenke meg å stå på listen for Aurskog-Høland Arbeiderparti. Ett år etter var det muligens mitt klokeste valg i livet. Nå venter fire år med hardt arbeid og fire år med forhåpentligvis mange fine øyeblikk. Men slapp av, det er ikke lenge til planleggingen av stortingsvalgkampen 2017 starter. Jeg har lært masse og vil gire opp et par hakk på alle fronter.

Under valgvaken fikk jeg diplom som energisk valgkampmedarbeider og jeg besto svenneprøven hvor Stein Lie har vært sensor i både praktisk og teoretisk valgkamp.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s