Vi skal bygge fremtidas lokalsamfunn

Hva er den store visjonen til Aurskog-Høland Arbeiderparti? Jo vi skal bygge og forme fremtidas lokalsamfunn hvor vi skal ha en god skole, tenke miljøvalg i alle politiske beslutninger, bygge flere omsorgsboliger, ha gode fremtidsrettede helsetjenester og øke antall lærlinger.Jeg starter dette leserinnlegget med en kort oppsummeringen av valgkampen. Den lange valgkampen startet i april og vi har egentlig aldri tatt en pause. Mantraet for min egen del har vært en samtale om gangen, en velger om gangen og en stemme om gangen. Vi har snakket med velgere fra sør til nord, og antall husbesøk og roseutdelinger har vært i størrelsen tusenvis. Jeg har blogget og partiet har vært aktive på nett, og det har også blitt skrevet mange leserinnlegg. Jeg er skikkelig stolt av den valgkampen Aurskog-Høland Arbeiderparti har gjennomført.

Aurskog-Høland Arbeiderparti vil se fremover. Vi vil se lenger enn fire år fremover. Store investeringer og klare prioriteringer har betydning i tiårene som ligger foran oss. Hva vil vi?

Aurskog-Høland Arbeiderparti har store ambisjoner for skolen og slår ring om fellesskolen. Dette vil vi synliggjøre gjennom å styrke kvaliteten i barnehagen og skolen. Vi vil også prioritere etterslepet på vedlikeholdssektoren. Dette blir viktig for fremtidas skolebygg. Og ja, vi skal ha et bedre logopedtilbud for barn og unge. Det er min personlige hjertesak. En økning av antall lærlinger blir også viktig, og dette har vi programfestet. Vi ønsker at kommunen skal ha 30 lærlinger og at man også jobber aktivt for at lokale bedrifter skal ta inn flere lærlinger.

Vi gleder oss til at helsehuset er ferdig, det blir et helseløft for alle i kommunen. En utfordring vi har på kort og lang sikt er omsorgsboliger. Vi har relativt mange sykehjemsplasser, men få omsorgsboliger. Dette gapet må vi innskrenkes. Vi trenger flere omsorgsboliger som kan være en mellomstasjon for mange eldre som klarer seg godt alene, men trenger litt hjelp i hverdagen. Derfor er det bra at Aurskog-Høland Arbeiderparti har dette som en av sine fanesaker, og at boligene skal bygges i nærheten av sykehjem. Veien er kort hvis man trenger hjelp og mange eldre vil nok føle en ekstra trygghet hvis dette blir beliggenheten.

Vi skal tenke miljøvalg i alle politiske beslutninger. Vi skal ta skrittet mot å bli en grønnere kommune, og vi håper at resten av partiene blir med på laget. Hvis du vil at Arbeiderpartiet skal bygge og forme framtida til kommunen vår bør du stemme på Aurskog-Høland Arbeiderparti. Vi tenker fremover, og vi har visjoner for framtida.

Steinar Ottesen

5. kandidat for Aurskog-Høland Arbeiderparti

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

2 kommentarer om “Vi skal bygge fremtidas lokalsamfunn”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s