Leserinnlegg: Bedre logopedtjeneste for alle

Hvorfor vil jeg egentlig bli lokalpolitiker? Svaret er enkelt. Jeg vil utvikle logopedtilbudet i Aurskog-Høland kommune til å bli et av de beste i fylket.

Dette er muligens et tema som ikke har vært høyt på den politiske dagsorden tidligere. Det er det slutt på fra i dag. Jeg vil muligens ikke være den som snakker høyest i kommunestyre eller den som er mest i media hvis blir valgt inn 14. september, men min hjertesak vil være et bedre logopedtilbud for alle. Og det skal alle få merke. Det er mitt personlige løfte hvis jeg blir blant de 35 kommunestyrerepresentantene, men det er opp til velgerne og ikke meg.

En god logopedtjeneste for barn, unge og voksne kan forandre liv. Enten man sliter med stemmevansker, taleflyt, språkvansker, uttalevansker eller svelgevansker. Som alt annet innen oppvekst og utdanning er tidlig innsats essensielt. Det må starte når man er barn, men selvsagt er det aldri for sent å få hjelp. Aurskog-Høland kommune skal ha ros for at man har ansett en ny logoped. Det er også viktig å utrede hvordan tilbudet var tidligere, og hva som er planen de neste årene. Jeg vil jevnlig følge opp dette arbeidet de neste fire årene.

Det skal være en fremtidsrettet logopedtjeneste for barn, unge og voksne. Basert på høy faglig kompetanse og en solid oppfølgning over lengre tid. Jeg tror 100 prosent på at dette skal vi klare. Å bli best i fylket er et formidabelt mål, men alle som sliter med taleflyt har klart vesentlig vanskeligere ting enn dette i livet. Vi kan klare det samme. Jeg vil bli folkevalgt for alle. Jeg vil gi en stemme til de som ikke har en stemme. Bruk stemmeretten.

Steinar Ottesen

5. kandidat Aurskog-Høland Arbeiderparti

Aurskog-Høland kommune har ikke ansatt en logoped, men er i prosessen med å gjøre dette. 

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

3 kommentarer om “Leserinnlegg: Bedre logopedtjeneste for alle”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s