Husbesøk på en uke

Det har vært en god stund siden jeg skrev et blogginnlegg om husbesøk. På syv dager gikk vi på husbesøk ved Eidslia, Festingsåsen, Setskog, Hemnes og Løken. Bli med på innsiden (masse bilder).

Eidslia

Jeg, Stein og Super Randi gikk på husbesøk i Eidslia. Hvor mange hus klarte vi? Jo det magiske tallet var 112. Solen varmet, men tilbakemeldingene varmet mer. Det er mange Ap-velgere i Eidslia og jeg traff også en lærer jeg hadde hatt i naturfag. Han skulle forhåndsstemme og jeg håper du gjør det samme. Hvor? Når? Hva trenger man? Man kan forhåndsstemme på rådhuset fra kl 09.00 til kl 15.00 hver dag. Husk legitimasjon og gjerne valgkort også.

Sånn vinner man valg. Kule grønne sko også.

Festingsåsen

Roger og Randi gikk på gåtegatebesøk mens vi andre dro opp til Festingsåsen. Fantastiske hus og en like fantastisk utsikt, og man skal ikke glemme blåbærene som var meget friske. Eli (4. kandidat) og Even (9. kandidat) deltok og dette gikk smertefritt. Jeg og Eli gikk store deler av husene sammen. Vi rakk ikke over alt, men Even har lovet meg å gå resten av husene før valget og sende fotobevis. Så følg med!

Eli og Even sekunder før vi starter
Blåbær = Valgkamp
Kul, kulere, kulest
Stillig dame, stillig utsikt

Setskog

Jeg sto over boklanseringen til Trond Giske for å gå på husbesøk. Det var et rimelig enkelt valg, men slapp av Trond, jeg skal lese boken etter valget. Jeg gikk på husbesøk på det minste boligfeltet som jeg ikke husker hva heter, og jeg traff to tremenninger som jeg ikke har truffet før. Sånn er det når etternavet er Ottesen (og Holmedal). Vi hadde også stand så vi traff velgerne på flere fronter. Mange glemmer ofte heltene i valgkampen (jeg gjør det også!). En av disse er Inger Heggen Olsen (10. kandidat), ingen er bedre på å gjøre rosene i stand. Ingen!

Roseguruen i lysegrønt
Tipper dette blir siste valget med selfie
Ingen anelse om hvor jeg er
Ingen anelse om hvor jeg er
Bortekamp
Bortekamp

Beklager Trond…

Hemnes

På Hemnes stilte også Jan Rune Fjeld opp, eller Sir Jan Rune Fjeld som han blir kalt etter den formidable jobben med å bygge SHIUL-hallen sammen med en fantastisk gjeng. Jeg hadde en politisk date, med hvem? Selvsagt tidligere sjef for Norsk Folkehjelp, Eva Bjøreng. Det ble også en kjapp tur til Løken hvor vi hadde en mini stand.

Vi møtte mann- og kvinnesterke på Hemnes
Planlegger muligens fremtiden hvis vi vinner valget
Planlegger muligens fremtiden hvis vi vinner valget?
Politisk date
Politisk date
Veien mot kommunevalget var lengre enn jeg trodde
Veien mot kommunevalget var lengre enn jeg trodde (henger ikke med Roger og Randi)
Kaffe må til
Beste klemmen siden Gry Prytz under skoleringene.
Beste klemmen siden Gry Prytz under skoleringene.
Randi og Eva
Randi og Eva

Løken

Det ble husbesøk i gamle trakter på Prestegårdshagen og hele tre hjemmebesøk i løpet av en kveld. Eva Marie hadde ordnet roser. Randi og jeg gikk på husbesøk. Det regnet til tider kraftig, men ingenting stopper oss når vi har bestemt oss.

Running Mates
Kommer tilbake neste uke!

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s