Podkast: Helt seriøst

Jeg fikk en oppfordring om å spille inn en mer seriøs podkast fra en gammel nabo for noen dager siden. Den tok jeg selvsagt. Hva mener jeg er viktig de neste fire årene? Deler av svaret får du her. Og det blir litt internasjonal politikk også som en ekstra bonus. To episoder kun et klikk unna. 

  • One Take
  • Ikke noe manus
  • Rett fra levra

Jeg vurderer å spille inn lengre podkaster med korte talepunkter etter valget. Tiden vil vise om det blir en realitet. 

Episode 6: Helt seriøst (Aurskog-Høland versjonen)

Episode 7: Helt seriøst (internasjonale versjonen)

Forfatter: Steinar Ottesen

Mitt navn er Steinar Ottesen og jeg er utdannet statsviter (Connecticut State University), arbeider i fagbevegelsen med informasjon og er folkevalgt for Aurskog-Høland Arbeiderparti. I tillegg er jeg grunnlegger og redaktør av Politiske Nyheter/Valgkamp.org som nå har utviklet seg til denne bloggen/podkasten. Og så må jeg selvsagt nevne at jeg er valggeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s