Podkast: Helt seriøst

Jeg fikk en oppfordring om å spille inn en mer seriøs podkast fra en gammel nabo for noen dager siden. Den tok jeg selvsagt. Hva mener jeg er viktig de neste fire årene? Deler av svaret får du her. Og det blir litt internasjonal politikk også som en ekstra bonus. To episoder kun et klikk unna. 

  • One Take
  • Ikke noe manus
  • Rett fra levra

Jeg vurderer å spille inn lengre podkaster med korte talepunkter etter valget. Tiden vil vise om det blir en realitet. 

Episode 6: Helt seriøst (Aurskog-Høland versjonen)

Episode 7: Helt seriøst (internasjonale versjonen)

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s