Aurskog-Høland AUF på 518 ord

Hvem er egentlig vi i Aurskog-Høland AUF? Bli med på innsiden av et av AUF’s flotteste lokallag som hver dag ønsker å forandre Aurskog-Høland kommune til det bedre.

Aurskog-Høland AUF består av snaue 70 medlemmer, og blir ledet av 17 år gamle Caroline Lunder Jensen fra Momoen. I ryggen har Caroline et stabilt styre bestående av flere ungdom fra ulike steder i Aurskog-Høland, samt at vi i tillegg har flere aktive medlemmer som står utenfor styret. Samtidig står flere av oss på lista til kommunestyret for Ap i kommende periode, deriblant Sina Prytz som 6. kandidat. Som lokallag arrangerer vi flere politiske møter med innledere, diskusjoner og skriveverksteder. I tillegg til dette prøver vi også å arrangere sosiale samlinger for medlemmene våre, for å gjøre at hver og en medlem føler seg sosialt tilpass i lokallaget vårt. Dette har blant annet resultert at vi i fjor dro på paintball på Gjelleråsen, noe som medførte en haug av blåmerker og svært mange fornøyde medlemmer.

Så hva er egentlig viktig for oss i Aurskog-Høland AUF? Skolen har vært, eller er, en viktig del av hverdagen for mange av oss. Derfor setter vi også fokus på skolen i vårt politiske engasjement, og tror at vi som elever eller lærlinger kan komme med mye nyttig innen dette feltet. Av den grunn er det også lite som får noen bankende skolehjerter som våre egne til å banke hardere enn at Aurskog-Høland Arbeiderparti i sitt kommuneprogram har gått inn for å både styrke skolehelsetjenesten samt utvide antallet lærlingeplasser i kommunen til 30 lærlinger i året.

BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDENE

Samholdet er sterkt. Dette lover godt for fremtiden.
Humøret er alltid på topp. Heia AUF!
Humøret er alltid på topp. Heia Aurskog-Høland AUF!

I tillegg til politiske møter og samlinger, har vi i det siste halvåret brukt en del av vår fritid som besøksvenner for flyktningfamilier som er bosatt i Aurskog-Høland. For oss har det vært viktig å gi noe tilbake til kommunen som har gitt oss en god oppvekst, og dette har på en måte blitt vår form for å gi noe tilbake. Våre møter med nye kulturer har vært spennende, givende og har på mange områder vist at vi mennesker ikke er så ulike – og det selv om noen av oss kommer fra det polvottformede landet her i nord, og andre fra afrikanske eller asiatiske land.

Så her har vi altså oppsummert Aurskog-Høland AUF på snaue 500 ord. Dette håper vi har gitt et bedre bilde av hvem vi er og hva vi står for. Videre håper vi å kunne møte både yngre og eldre velgere når vi står på stand med Arbeiderpartiet, når vi deltar på folkemøter eller når vi går fra dør til dør med roser og informasjonsbrosjyrer med partikollegaer i kommunen. Ønsker noen også å følge oss på internett, har vi en facebook-side med navn «Aurskog-Høland AUF», samt en instagramkonto med navn @aurskog_holandauf.

Selv om flere av oss i de nærmeste årene vil dra ut av kommunen for å studere, vil nok alle av oss alltid ha et nært forhold til kommunen som vi har vært så heldige å vokse opp i. Hvem vet – kanskje ser dere oss i kommunestyret når vi har flyttet tilbake til vårt elskede Aurskog-Høland om 10 år.

Roger Evjen var nylig på besøk.
Roger Evjen var nylig på besøk. Han høye bakerst.

Av Aurskog-Høland AUF.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Én tanke om “Aurskog-Høland AUF på 518 ord”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s