Historisk milepæl nådd

Vi har gjennomført valgkamp i utkantstrøkene og mot alle kommunegrensene. Dette er en valgkamp for alle og til alle. Den historiske milepælen er en realitet. 

Dype skoger

Vi ville avslutte slik vi startet på denne ferden. Når jeg tenker etter husker jeg egentlig ikke hvordan jeg og Stein startet med dette, men det får dere svaret på i en podkast som er rett rundt hjørnet.  Det har vært en politisk reise i Aurskog-Høland kommune. Og det beste? Dette har kun vært oppvarmingen, til høsten starter den intensive valgkampen og da skal vi toppe formen. På mange av disse stedene har man aldri gjennomført husbesøk (mange har fortalt oss dette), på bakgrunn av dette bruker jeg store ord som historisk og milepæl, men det blir ingen statue av oss på Youngstorget, Høland Stadion eller Naddumbrua. Nå tilbake til husbesøk rundt grensene til Nes, Sørum og Fet. Vi starter med Stein Lie i de dype skoger. Hvor er kamuflasjen forresten? Videoene er i HD denne gangen. https://youtu.be/_646mf5ow40 https://youtu.be/UrEqpmSLxZA Usikker om han fant noen velgere her, men det ble noen stopp på veien mot Aurskog-Høland og vi avsluttet på med en kort runde på Momoen (vi kommer tilbake hit til høsten). Stein og jeg gir sitater under bildene. Bli med videre! BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDENE

På vei mot grensen til Nes kommune.
På vei mot grensen til Nes kommune.
Stein Lie er kul, eller fet som ungdommen sier.
Hundevisker Ottesen?
Hundevisker Ottesen? Alle som kjenner meg vet om mitt forhold til hunder.
Steinar ga rose til kona til Steinar.
Steinar ga rose til kona til Steinar.
Den gode kommunen. Vi er den romslige.
Den gode kommunen. Vi er den romslige. Stein er mest glad i roser.

Hva føler du nå?

Hva føler du nå Stein etter at ferden er over? – Jeg synes det å gå på husbesøk i litt grisgrendte strøk har gitt meg gode tilbakemeldinger om saker vi bør prioritere de neste årene. Jeg føler at vi treffer folk hjemme og da kan man ha gode samtaler med velgerne, uansett hvilket parti man stemmer på til høsten. Vi har vært overalt i kommunen og det har gitt meg en skikkelig vitamininnsprøytning før siste del av valgkampen. Dette er noe vi skal fortsette med i fremtiden. Hva føler du nå Steinar etter at ferden er over? – Dette har vært en politiske reise i Aurskog-Høland og noe jeg aldri vil glemme. Jeg har sett mange steder jeg aldri har vært før og snakket med velgerne fra sør til nord og øst til vest. Det har vært en skolering i grasrotvalgkamp før den intensive valgkampen starter i midten av august, og det vil hjelpe meg, også i senere valgkamper. Vi har fått masse innspill og banket på flere hundre dører. Og bare vent til høsten! Jeg er i hvert fall gira.

Kommunegrensene

  • Sørum, Fet, Trøgstad, Eidsberg (grensen er langt inne i skogen), Marker, Rømskog, Eidskog og Nes. Og selvsagt Sverige (Eda kommune).

Her har vi vært så langt

*Det er disse jeg har vært på, det har vært andre også. Mulig jeg har glemt noen også. 

Vi håper at høyere makter er med oss i valgkampen også.
Vi håper at høyere makter er med oss i valgkampen også.
Presidentene? Det ble også snakk om amerikanske presidenter i bilen. James Polk anyone?
Det ble også snakk om amerikanske presidenter i bilen. James Polk anyone?

Often referred to as the first «dark horse,» James K. Polk was the 11th President of the United States from 1845 to 1849, the last strong President until the Civil War. Les mer hos Det hvite hus ELLER BOOK MEG INN FOR ET FOREDRAG.

Husk bilbelte! Dette er rett før vi kjører.
Heia Sørum Arbeiderparti. Vi kommer for å drive valgkamp i 2017.
Vi tror dette er en Ap-velger, men jeg har ikke fått bekreftet hvorfor han står her.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s