Podkast: Valgkamp alene og 2016

Leilighetsbesøk på Bjørkelangen, viktige temaer for velgerne, ingen Stein Lie i horisonten og litt nerding om presidentvalget i 2016. Episode 3 er klar for alle som er interessert.

Første podkast helt alene og det gikk ikke så verst (alt er relativt). Viktig å presisere at dette er One Take Only. Ingen redigering eller å spille det inn flere ganger. Denne er spilt inn etter at jeg gikk på leilighetsbesøk på Bjørkelangen alene i starten av juli, men man er selvsagt aldri helt alene i en valgkamp. Tema? Det tar jeg på sparket, men jeg tar gjerne imot forslag. Bare send meg e-post eller kontakt meg på sosiale medier.

Tidligere episoder av historier om valgkampen

Foto: Øyvind Henningsen

Episode 3: Valgkamp alene og 2016

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s