Podkast: Historier fra valgkampen

Stein og Steinar har gjort ting de ikke helt kan og har startet podkast om valgkampen. Temaer denne gangen: Setskog, geografitime, plastkommunen, oppsummering av valgkampen og Kostra-Stein trer frem i lyset. Hva mer kan man egentlig ønske seg?

Vi (og jeg alene) vil jevnlig lage korte podkaster hvor vi snakker om valgkampen og andre saker. Det er ikke noe manus og alt er på sparket, da blir det alltid ekte. Vi starter med disse to korte podkastene og det er mye mer i vente. Vi er forskjellige, men fremdeles like. Derfor tror jeg at dette kan bli skikkelig bra. Politisk kjemi kalles vel det? Men jeg tror ikke det blir et nytt grunnstoff ut av dette.

Episode 1: Setskog, geografitime og plastkommunen

Episode 2: Kostra-Stein trer endelig frem i lyset

Hva blir neste tema?

Det vet vi ikke selv en gang. Vi krangler fortsatt om hvem som er best.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s