Høyre-politiker om Bjørkemarten

Ulike politiske ståsted, men vi vil det beste for innbyggerne i Akershus og Norge. Bruk stemmeretten er oppfordringen. Hva mente Trine-Lise Østlund Blime (fylkeskandidat for Høyre) om Bjørkemarten? 

Trine-Lise Østlund Blime som er nominert på 6. plass for Akershus Høyre gjennomførte valgkamp på Bjørkelangen. Dette er første person fra et annet parti som bidrar på bloggen og jeg synes det personlige er litt stas.

– Den første dagen av årets Bjørkemarten var regnfylt, men det stoppet likevel ikke mange for å være ute eller klovnen på scenen å få oppmerksomheten til alle barna. Været var kanskje ikke det beste, men humøret var på topp. De vi møtte var glade og vi fikk mange spørsmål om de lokale sakene i kommunen. Veldig spennende å høre hva innbyggerne i Bjørkelangen er opptatt, og jeg gleder meg til å ta med meg alle innspill og kommentarer videre. Av politiske partier så var det vi i Høyre og Arbeiderpartiet som var representert men vi stilte begge mannsterke og det er alltid veldig gøy å møte folk fra andre partier når man står på stand. Med andre ord en kjempebra, men litt for regnfylt dag på Bjørkelangen. Gleder meg til å hjelpe kommunen enda mer i valgkampen, skriver Høyre-politiker Trine-Lise Østlund Blime om Bjørkemarten til bloggen.

Følg Trine-Lise på Facebook

Forfatter: Steinar Ottesen

Mitt navn er Steinar Ottesen og jeg er utdannet statsviter (Connecticut State University), arbeider i fagbevegelsen med informasjon og er folkevalgt for Aurskog-Høland Arbeiderparti. I tillegg er jeg grunnlegger og redaktør av Politiske Nyheter/Valgkamp.org som nå har utviklet seg til denne bloggen/podkasten. Og så må jeg selvsagt nevne at jeg er valggeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s