Minst 1000 husbesøk

Valgkampen er godt i gang og det er på tide å sette seg noen personlige mål. Jeg skal banke på minst 1000 dører før valget er over 14. september.

Før valgkampen startet vurderte jeg hvilket tall jeg skulle velge. 100? 500? 1000? Jeg var litt i villrede og bestemte meg derfor for at jeg først skulle å få en følelse av hvordan dette ville gå. Hvordan det ville være å gjennomføre valgkamp som listekandidat? Hvordan ville det være å gå på husbesøk? Jeg har fått noen svar og nå har jeg tatt et valg. Jeg skal banke på MINST 1000 dører før valget er over 14. september. Det er et formidabelt mål, men jeg satser alt på dette.

Oversikt

Denne oversikten oppdateres fortløpende i hovedmenyen. Klikk på stedene for å lese om hvordan det gikk den dagen på husbesøk.

April

Mai

Juni

Totalt

  • 155 av 1000 (estimat)

Regler

  • Jeg teller kun husbesøk hvor jeg har banket på alene eller sammen med noen andre.
  • Jeg teller husbesøk selv om personen ikke var hjemme.
  • Hvis jeg har et estimat for en kveld runder jeg alltid nedover med 5 hus.
  • I oversikten skriver jeg aldri adresser eller boligfelt, kun tettsted.
  • Jeg oppdaterer i hovedmenyen fortløpende.
Vi skal banke på dører fra sør til nord. Her tar vi Setskog og Mjermen på en kveld.
Husbesøk under Løken-dagene.
Husbesøk under Løken-dagene. Det regner, men so what.
Vi har også gått husbesøk på Ydersbond/Ydersbotn, og til det sørligste huset i kommunen. Første gang noensinne at noen har gjort dette.
Husbesøk på Skullerud.
Husbesøk på Skullerud. Det ble også forsøkt på båtbesøk. Og vi traff på en listekandidat.
Husbesøk på Setskog sammen med varaordførerkandidat Randi Ransberg.
Husbesøk på Setskog sammen med varaordførerkandidat Randi Ransberg. Litt mye rødt?

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s