Helgen vi tok over Løken

Mye regn, mange roser, litt sol, sykkelløp for alle og valgseier i horisonten. Aurskog-Høland Arbeiderparti tok definitivt over Løken denne helgen. Valgkampen ruller videre. 

Løken-dagene

Det startet med Løken-dagene hvor vi hadde stand og snakket med mange velgere. På grunn av dårlig vær (mindre folk enn ventet under Løken-dagene) valgte jeg å gå på husbesøk i regnet sammen med Eli Ostrø (4. kandidat) og Even Nordmo (9. kandidat). Vi gikk på nedre del av Prestegårdshagen. Stedet hvor jeg vokste opp og hadde familiehjem i 31 år. Jeg antar at vi banket på rundt 50 hus og mange tok imot roser. Som vanlig spurte jeg om hvilke saker vi bør fokusere på i fremtiden. Mange var opptatt av at vi må bygge flere omsorgsboliger, som også er en av de viktigste sakene til Aurskog-Høland Arbeiderparti de neste fire årene. Og atter en gang hadde mange fine ord å si om hjemmehjelpen i Aurskog-Høland kommune. Gorm Ostrø (leder av Aurskog Ap og listekandidat) uttalte følgende:

– Roser til folket i øsepøse regnvær, men mye smil og latter. Aurskog-Høland Arbeiderparti stilte manns og kvinnesterke på Løken-dagene.

BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDENE

Even Nordmo banket på dører for første gang og helt alene. Imponerende!
Even Nordmo banket på dører for første gang og helt alene. Imponerende!
Familien Ostrø fra Aurskog var selvsagt med. Yes We Can!
Valgkampgeneralen Espen Olsen.
Valgkampgeneralen Espen Olsen.
Tomlene opp fra Aurskog-Hølands svar på Harald Bredli. Min mentor Eva Marie Gran stiller også selvsagt opp. Jeg har lært mye av begge to.

Elgrittet

Vi hviler aldri og gjennomfører valgkamp på søndager også. Jeg har ikke spurt om det er greit for KrF-leder Knut Arild Hareide, men vi legger godviljen til. Uansett kommer jeg til å be om tilgivelse 15. september på Twitter til Hareide. Nok om tilgivelse. Skal man sykle trenger man energi. Derfor delte vi også ut noen bananer, vi forsøker alltid å hjelpe alle. Det ligger i ryggmargen til Arbeiderpartiet. Og det ble også delt ut noen roser, men dette var et idrettsarrangement og da er det like viktig å være synlig. Det ble en litt lavmælt valgkamp, men slik bør det også være når noe annet er i fokus. Vi heiet i hvert fall høyest når syklistene kom i mål. Jeg har også planlagt valgkamp på sykkel, men det blir i juli.

BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDENE

Mange fra Aurskog deltok under Elgrittet.
 Evjen-familien og Eva Bjøreng fra Hemnes på stand.
Evjen-familien og Eva Bjøreng fra Hemnes på stand.

Elgrittet er et flott arrangement og det er få kommuner i landet som har bedre dugnadsånd enn Aurskog-Høland. Dette gjelder fra sør til nord. Over 200 frivillige hjalp til under Elgrittet, helt fantastisk. Det har vært en travel helg, men til onsdag er det nye husbesøk. Hvor? Svarer finner du her om få dager. Takk til alle som har bidratt denne flotte helgen. Jeg gleder meg til vi skal ta over andre steder i kommunen i ukene og månedene som ligger foran oss. Hvem vant sykkelløpet? Svaret finner du på www.elgrittet.no.

Bilder fra Elgrittet

Sekunder før start.
Burde jeg sykle neste år? Jeg sykler hvis Stein Lie sykler.
Mye regn, men over 500 deltok totalt (barn og voksne).

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

2 kommentarer om “Helgen vi tok over Løken”

  1. Tilbaketråkk: Minst 1000 husbesøk |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s