Skulerud: Nesten båtbesøk og Gitte med på laget

Ny uke og nye husbesøk. Denne gangen på Skulerud utenfor Hemnes. Det ble forsøk på båtbesøk, mye regn og vi traff den ferskeste listekandidaten. Bli med på innsiden atter en gang. 

Vi skal snakke med alle

Vi dro som vanlig på husbesøk utenfor tettstedene i bygda for å dele ut roser og snakke med velgerne som ikke alltid blir hørt like godt som alle andre. Beliggenhet er ikke lenger en faktor, vi går på husbesøk overalt i Aurskog-Høland. Alle skal med. Gled dere til neste gang! Hvor drar vi? Følg med! Men tilbake til helgen. Vi startet med båtbesøk, men det ble med forsøket. Det var ingen matroser til stede og turen gikk fort til kommunegrensen til Marker. Vi starter alltid med det første huset idet man passer kommunegrensen (fast regel). Jeg tror vi ga ut roser til 6-7 hus på rad og det var vi meget fornøyd med. Det var mange veier på Skulerud, men vi fant fram. Alle veier leder til kommunevalget.

BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDENE 

image
Ingen hjemme dessverre. Kul båt da.
Stein Lie på vei inn i Aurskog-Høland kommune.

Gitte med på laget

Anslagsvis rakk vi rundt 30 hus før det ble for sent. Mange roser ble delt ut og vi fikk tilbakemeldinger om kommunereformen, hjemmetjenesten og hvordan folk hadde det i hverdagen. Alt tar vi med oss. Alt gjør oss sterkere som lokalpolitikere og politisk parti. Man må lytte for å lære. Vi traff også den ferskeste listekandidaten Birgitte W. Hansen, kjent for mange som Gitte. Fun Fact: Hun var min lærer på barneskolen. Vi er skikkelig glade for å ha med Gitte på laget og hun ga oss ny energi etter et par timer i regnet.

En rutinert politiker og to ferske som er på gang. Alle har energi, men Gitte vant lett.

Dette er bare starten

Noe jeg sitter igjen med er at mange er klare for å stemme på oss og mange er positive til både det vi har fått til denne perioden, og det vi skal få til de neste fire årene. En velger var klar til å stemme Arbeiderpartiet i dag hvis han hadde muligheten! To hvis man tar med Stein. Tre hvis man tar med fotografen (se bilde under). Vi er kun i mai måned og vi har allerede hatt mange stand og gått på husbesøk mange steder i kommunen. Men slapp av, vi skal øke valgkampaktiviteten for hver måned som går.

En velger klar til å stemme Arbeiderpartiet i dag hvis han hadde mulighet!
Klare for å stemme på Arbeiderpartiet.
Ingen velgere her, men humøret er alltid på topp. Kule sko også.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

2 kommentarer om “Skulerud: Nesten båtbesøk og Gitte med på laget”

  1. Tilbaketråkk: Minst 1000 husbesøk |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s