Husbesøk på Ydersbotn/Ydersbond

Vi fikk en utfordring på Facebook og tok den selvsagt. Nylig gikk jeg og Stein Lie (partileder) på husbesøk på Ydersbotn. Vi har startet marsjen fra sør til nord i kommunen.

Tanker om Ydersbotn

Målet var å gå på husbesøk helt sør i den romslige kommunen og det er veldig viktig. Å banke på dører over hele kommunen er noe jeg skal gjøre helt frem til 14. september. Vi sitter igjen med mange andre tanker om selve stedet Ydersbotn også. Her er noen av dem.

  • Det er stort på Ydersbotn og vi besøkte rundt 30 hus før vi kom til skiltet hvor det står klart og tydelig merket Høland (veiviser i Ydersbotn-krysset).
  • Vi oppdaget nye steder på Ydersbotn hvor det var utrolig vakkert og det føltes som en liten Road Trip. Når vi kom til et hus, var det et nytt hus bak der igjen. Vi anbefaler alle å besøke dette vakre stedet i den nærmeste fremtid.
  • Jeg og Stein besøkte det sørligste huset (hvor det bor folk) i kommunen. Det heter Syjuås og Syljuåsødegård. Alle skal tross alt med! Er dette historisk? Har noen andre gått på husbesøk her tidligere?

BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDENE

Calm, Cool and Collected.
Ydersbotn ovenfra

Velgerne alltid i fokus

Det er tross alt dem alt handler om. Jeg ble inspirert, Stein ble skikkelig inspirert og var i storform. Vi fikk høre om både fordelene og utfordringene ved å bo på Ydersbotn. Dette var vi med oss videre.

– Det var kjempeinspirerende å gå på husbesøk på Ydersboth. Å få muligheten til å treffe folk som ikke bor på våre tettsteder, høre om utfordringene og fordelene med å bo på Ydersbotn var lærerikt, og noe jeg vil ta med meg videre, sa Stein Lie.

BLOGGINNLEGGET FORTSETTER UNDER BILDE

Ingen motbakke stopper Stein Lie og Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Noe jeg sitter igjen med etter å ha gått på rundt 80 besøk er at det er masse hyggelig folk og de aller fleste er høflige selv om man stemmer på noe annet. Og tross alt er det viktigst, at man bruker stemmeretten. Husbesøk er noe av det morsomste med valgkamp. Stein var helt enig.

– På Ydersbotn bor det utrolig mange flotte hyggelige mennesker, som hadde tid til en trivelig prat. Dette er noe av det morsomste med å gjennomføre valgkamp sa Stein videre. 

Fun Facts

  • Fotballspilleren Henry «Tippen» Johansen hadde i sin tid hytte på Ydersbotn.
  • Basmo fort ligger på Ydersbotn, i Akerhus fylke , men har adresse Ørje, og ligger under Marker Kommune.
Trøgstad kommune må rette opp skiltet snart?

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

3 kommentarer om “Husbesøk på Ydersbotn/Ydersbond”

  1. Tilbaketråkk: Minst 1000 husbesøk |

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s