Velkommen til: Veien mot kommunevalget

Jeg har startet denne bloggen for å gi et unikt innblikk i veien mot kommunevalget, og hvordan livet vil være som lokalpolitiker i en vanlig norsk kommune (Aurskog-Høland) hvis jeg blir valgt inn. Jeg håper du blir med meg på veien.

Hvorfor startet jeg denne bloggen?

Først og fremst for å gi velgerne et innblikk i den lange veien mot kommunevalget. Hvordan fungerer en lokal valgkamp? Hvordan er det å være en aspirerende lokalpolitiker? Hva skjer på innsiden? Jeg håper å belyse og svare på disse spørsmålene så godt jeg kan. Etter valget håper jeg på å fortsette å blogge om livet som lokalpolitiker, men det skjer selvsagt kun hvis jeg blir valgt inn i kommunestyre. Det er opp til velgerne og ikke meg. Det er mye i vente de neste ukene. Blant annet ytterligere blikk fra innsiden fra vårkampanjen til Aurskog-Høland Arbeiderparti og noen tips om husbesøk. Det blir også et besøk til et sted i kommunen som ikke er helt vanlig for politiske partier eller politikere i den romslige kommunen. Hvor? Følg med så får du svaret.

Vil denne bloggen gi meg ære og berømmelse?

Svaret er nok et bombastisk nei! Det er ganske snevert og målgruppen er først og fremst de 15 600 innbyggerne som bor i Aurskog-Høland kommune, men om den er av interesse for andre utover kommunegrensene er det en skikkelig bonus. Jeg vil nok ikke blogge hver dag, men har et mål om å blogge hver uke. Vi får starte med dette og veien blir ofte til mens man går. Mitt mål som politiker er å være folkevalgt for alle og derfor vil det ikke bli en typisk blogg som har en politisk skarphet. Og til slutt vil jeg bare nevne tre ting: 1. Husk og bruk stemmeretten. 2. Gi meg gjerne ris eller ros om bloggen. 3. Jeg håper du blir med meg på den lange veien til kommunevalget 2015.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s