TV-anmeldelse: Political Animals

TV-serien Political Animals er delvis basert på Clinton-familien og hovedkarakteren er uten tvil basert på Hillary Rodham Clinton.  The West Wing blandet med Dallas er en god beskrivelse. Hvilken terningkast fortjener Political Animals?

Den tidligere førstefruen, guvernøren i Illinois og presidentkandidaten, Elaine Barrish er USAs utenriksminister under den første latinopresidenten i USA Paul Garcetti. Det er gjentatte likheter med ulike politiske hendelser fra 2008-2012. Valgkampflyerne til Elaine Barrish er nesten identiske med valgkampflyerne til Clinton-kampanjen i 2008, men i serien er Elaine Barrish skilt fra tidligere president og ektemann Bud Hammond.

TV-serien er et politisk drama med et godt manus, gode skuespillere og delvis realistiske scenarior. For meg har serien elementer av kritikk mot Obama-administrasjonen hvis man følger nøye med. Sigourney Weaver gjør en meget god forestilling som Elaine Barrish og Carla Gugino som den politiske journalisten Susan Berg. Political Animals ligner litt på TV-serien Commander in Chief som gikk på TV-skjermen noen få år tilbake. God politisk underholdning er god oppsummering. Political Animals er helt klart pro-Hillary, ikke at det er noe galt med det. TV-serien fortjener terningkast 5. 

Trailer – Political Animals

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Én tanke om “TV-anmeldelse: Political Animals”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s