Kurs: Innføring i Twitter

Kurset «Innføring i Twitter»ble avholdt for første gang i helgen i privat regi. Jeg gav en innføring i grunnleggende bruk av Twitter, designet profilen og satte i gang med tweetingen. 

Kurset «Innføring i Twitter» tar rundt en time og jeg kan gi denne introduksjonen til alle som er interessert. Først starter jeg med å kartlegge hva som er din bakgrunn for å bruke Twitter og hvorfor du vil starte å tvitre. Hva er hensikten?

Neste steg er å lage en god profil som passer med din personlighet og hvilket budskap tweetingen generelt skal ha. Deretter generelt om hvordan Twitter fungerer (alle funksjoner blir dekket). Når man har forstått alt jeg har nevnt ovenfor begynner man å følge personer man finner interessante og starter å tweete. Alt ble gjort i regi av Ottesen Political Consulting som er mitt eget foretak.

Se resultatet her: @evnorth

Forfatter: Steinar Ottesen

Mitt navn er Steinar Ottesen og jeg er utdannet statsviter (Connecticut State University), arbeider i fagbevegelsen med informasjon og er folkevalgt for Aurskog-Høland Arbeiderparti. I tillegg er jeg grunnlegger og redaktør av Politiske Nyheter/Valgkamp.org som nå har utviklet seg til denne bloggen/podkasten. Og så må jeg selvsagt nevne at jeg er valggeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s