Politisk Spinn: Valget av Paul Ryan

Hvordan spinne valget av Paul Ryan som visepresidentkandidat fra et demokratisk og republikansk ståsted? Les mine analyser her i den nye spalten Politisk Spinn.

Republikansk ståsted

Paul Ryan er erfaren, modig og har klare ideer om hvordan man skal løse problemene som kan true den neste generasjonen av amerikanere. Ryan har demonstrert lederegenskaper i Kongressen og det gjenspeiler seg i vervet som leder av budsjettkomiteen i Representantenes hus. Mitt Romney er ikke en kalkulert politiker og en hensynsløs finansmann, men en politiker med store visjoner for nasjonen som gjenspeiler seg i valget av kongressmannen fra Wisconsin.  

Romney-Ryan er løsningen på Amerikas økonomiske problemer med fokus på Mitt Romneys bakgrunn i finanssektoren og tiden som guvernør, og Paul Ryans omfattende erfaring fra Kongressen og utforming av økonomisk politikk. Romneys økonomiske plan med innspill fra Ryans plan er det som skal til for å skape nye arbeidsplasser og at Amerika skal gjøre et økonomisk comeback. Mitt Romney og Paul Ryan er Amerikas comeback team. 

America´s Comeback Team – Romney-kampanjen

Demokratisk ståsted

Paul Ryan er en respektert, intellektuell og har klare politiske ståsteder, men budsjettet som kongressmannen la frem i 2010 vil dramatisk endre det amerikanske samfunnet med enorme kutt i velferdsprogrammer. Ryans politiske forslag om reformer som blant annet innebærer å privatisere Sociale Security, Medicaid og Medicare er ekstreme forslag som vil ha store negative innvirkninger på eldre, fattige og unge mennesker i Amerika. Paul Ryans radikale politikk vil være en fare for alle pensjonister.

Paul Ryan er for gigantiske skattekutt for alle, inkludert toppledere på Wall Street. Ryan velger Wall Street istedenfor Main Street. Romney-Ryan er ikke et comeback team, men tilbake til Bush-politikk som gjorde at Amerika havnet i den mest alvorlige finanskrisen siden 1930-tallet. Det er en økonomisk formel som ikke fungerer. President Obama har stabilisert økonomien og det skapes jobber. En ny periode med Obama-Biden er den rette løsningen for et fremtidsrettet Amerika.

America´s Go Back Team – Obama-kampanjen

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s