Youtube-kanalen i gang

Republikanske presidentkandidatene 2012. Photo: IowaPolitics.com

Youtube-kanalen til PolitiskeNyheter.no er i gang. Jeg står selv for ide, manus, regi og har delprodusert alle vidoene.  Mitt Romney skal snart velge visepresidentkandidat, derfor har vi publisert 3 videoer hvor vi presenterer favorittene, utfordrerne og hvilke faktorer som er viktige.

Vi valgte å publisere disse videoene nå på bakgrunn av at Mitt Romney vil velge sin visepresidentkandidat i løpet av få dager eller uker. Dette er Youtube-kanalen til PolitiskeNyheter.no som vil si at den er min egen. Jeg står for ide, manus og regi. Alle videoene er delprodusert av Ottesen Political Consulting.

Dette var en spennende utfordring og Youtube-kanalen er noe jeg vil utvikle videre i løpet av tiden som kommer. Dette gav alle som deltok en ny dimensjon og relevant arbeidserfaring innen et nytt medium. Det er bidragsyter for PN og USA-ekspert Erik Massimo Herstadhagen som har vært videojournalist. Erik har bred valgkamperfaring fra USA helt tilbake til presidentvalget mellom George W. Bush og John Kerry i 2004. Det er mange flere videoer i vente utover høsten. Vi retter en stor takk til Roy Gundersen og YtreNytt.no som har produsert videoene.

Visepresidentkandidater – Favoritter

Visepresidentkandidater – Utfordrere

Valg av visepresident – Faktorer

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s