Politiske Paneler

Jeg deltar i flere politiske paneler innen norsk og amerikansk politikk. PolitiskeNyheter.no er også inne i en prosess hvor vi utvikler politiske paneler. Les videre for en fullstendig oversikt.

Politisk Panel – Raske Meninger

Dette er panelet til nettsiden politisk.no som eies av TV2. Alle som deltar i panelet får 2-3 spørsmål i uken hvor vi må svare kort og konkret med hjelp av maksimalt 400 tegn. Det er gode og varierte politiske spørsmål og man må formidle budskapet ved hjelp av få ord.

Les alle mine bloggposter for politisk.no

AmerikanskPolitikk.no – Panelet

Min personlige mening er at dette er Norges beste politiske panel. Panelet består av flere av landets mest kompetente USA-eksperter (8-12 personer). Om jeg er på dette nivået for andre enn meg bedømme. Alle svarene bærer preg av gode analyser og svarene er ofte detaljert med formidabel kunnskap om amerikansk politikk.

Les alle mine kommentar i Panelet for AmerikanskPolitikk.no

PolitiskeNyheter.no – Running Mates

Running Mates består av meg selv og USA-ekspert Erik Massimo HerstadhagenDet vil bli et panel om amerikansk politikk med særlig fokus på presidentvalget. Begge blir stilt et spørsmål og begge svarer med et par avsnitt. Vi har forskjellig bakgrunn og vi håper vi blir karakterisert som Norges radarpar innen amerikansk politikk, derfor navnet Running Mates. Første artikkel blir publisert i løpet av juli. 

PolitiskeNyheter.no – Andre paneler

Jeg har et panel om internasjonal politikk klart fra høsten av. Det har foreløpig navnet Internasjonal Agenda. Panelet vil bestå av 3-5 personer og vil ha samme formen som Running Mates. I tillegg håper jeg å sette sammen et panel innen norsk politikk som skal ha fokus på Stortingsvalget 2013. Mer informasjon om begge panelene til høsten.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s