Hvem velger Romney som visepresidentkandidat?

Foto: Gage Skidmore

Jeg deltok nylig i AmerikanskPolitikk.no sitt panel som består av USA-eksperter. Spørsmålet var: Hvem tror du blir Mitt Romneys visepresidentkandidat, og hvorfor? Les svaret her. 

Mitt svar

Sena­toren fra Ohio, Rob Portman, er i mine øyne favo­ritt hvis Mitt Romney vil velge det trygge alter­na­tivet. Marco Rubio (senator fra Flo­rida) og Paul Ryan (kon­gress­mann fra Wis­consin) er to spen­nende kan­di­dater som kan til­føre Romney-kampanjen energi og vita­litet. Senator Kelly Ayotte fra New Hamps­hire og guvernør i New Mexico Susana Mar­tinez, er to kvinner som Romney-kampanjen bør vurdere.

Akkurat slik jeg skrev i november, tror jeg guvernør i New Jersey, Chris Christie, blir Rom­neys «Run­ning Mate.» Christie kan bli Rom­neys «Hitman» og slå kraftig til­bake mot alle påstan­dene fra Obama-kampanjen. Christie er hand­lin­gens­mann, fol­kelig (noe Romney ikke er) og har demon­strert at han kan styre en del­stat med store økono­miske pro­blemer. Chris Christie kan bli en res­surs for Romney-kampanjen i indu­stri­elle stater og i hele Midt­vesten, sam­tidig som han er en god taler og kan hånd­tere media med en blan­ding av aggre­sivitet og sjarm.

Les svar fra andre USA-eksperter (AmerikanskPolitikk.no)

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s