Nye kunder til Ottesen Political Consulting

Ottesen Political Consulting har flere nye kunder og mye aktivitet i vente utover sommeren. Hva er på agendaen? Tre nye kunder er klare for Ottesen Political Consulting og dette vil bli de mest sentrale arbeidsoppgavene i sommer. Det har blitt mest fokus på sosiale medier i starten, men i sommer blir fokuset flyttet til politikk og media.

Ottesen Political Consulting skal skrive en politisk analyse for stortingskandidat Torstein Tvedt Solgerg som representerer Rogaland Arbeiderparti. Den politiske analysen vil bli omfattende og hovedtema er stortingsvalget 2013. Følg og les mer om Torstein Tvedt Solberg på Facebook

Ottesen Political Consulting skal gi rådgivning innen politikk og media til folkeaksjonen/aktivistgruppen Bevar Hvaler, gruppen kjemper for at det ikke skal bli høyspentmaster på Hvaler, men heller at utfallet blir en sjøkabel. Min hovedoppgave blir å gi strategiske råd og analyser om hvilke strategier som er mest hensiktsmessige for å fremme gruppen sin agenda.  Les mer om Bevar Hvaler her

Ottesen Political Consulting skal delprodusere de første Youtube-videoene for nettsiden politiskenyheter.no. Dette blir en spennende prosess og veldig lærerikt for meg selv personlig. Jeg har ansvaret for ide, manusutvikling og skal ha kontroll over alle deler av innspillingen som vil foregå i slutten av juni.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s