Boken tar en ny retning

Photo: Pete Souza

Det vil bli endringer om boken jeg skriver som har arbeidstittelen «Fra Clinton til Obama/Romney». Alle endringene vil styrke boken og resultatet vil bli mer kvalitet, bedre layout og mer spennende lesning. Les mer om endringene. 

Boken skulle opprinnelig bli utgitt i september/oktober, men jeg har forandret dette etter en meget god samtale med trykkeriet. Boken kommer istedet ut i slutten av november, altså etter presidentvalget. Jeg har valgt denne løsningen på bakgrunn av at siste kapittel blir om presidentvalget 2012 og jeg vil ha med en kort analyse av valgresultatet. Å forandre utgivelsesdato vil gjøre at boken vil bære mer preg av kvalitet på bakgrunn av at jeg har bedre tid og det vil bli bedre layout med faktabokser, sitater og flere bilder. Kvalitet er alltid bedre enn kvantitet. Og ikke minst har jeg planlagt å dekke de siste ukene av presidentvalget fra Chicago og Midtvesten. Jeg har planer om å reise i oktober hvis alt går etter planen. 

Det blir en delvis ny retning når det kommer til innhold. Første del av boken vil fortsatte handle om presidentperiodene til Bill Clinton, George W. Bush og Barack Obama (inkludert alle presidentvalgene i denne perioden). I siste del av boken vil temaene være amerikanske presidenter og presidentvalget 2012. Det vil bli skrevet om presidentskapet, viktige presidenter, valgsystemet og mye annet som det er viktig å ha kunnskap om innen amerikansk politikk. Presidentvalget 2012 vil omhandle nominasjonskampen og selve presidentvalget mellom Barack Obama og Mitt Romney. Boken vil fortsatt bære preg av å være lettlest, men med noen akademiske elementer. 

Boken kan forhåndsbestilles ved å sende mail til steinar_ottesen@hotmail.com eller so@politiskenyheter.no. Merk mailen med BOK. 

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s