Godt i gang med boken

Foto: Steinar Ottesen (Iphone)

Jeg er godt i gang med boken som har arbeidstittelen «Fra Clinton til Obama». Arbeidet startet for noen måneder tilbake. Boken blir klar for utgivelse i september/oktober 2012. Jeg jobber med det målet at boken skal utgis 4-6 uker før presidentvalget 6. november 2012. De første kapitlene vil handle om presidentperiodene til Bill Clinton, George W. Bush og Barack Obama. Siste kapittel vil være en kort gjennomgang av presidentvalget 2012 og generelt om presidentskapet. Det blir ingen murstein, men en bok på rundt 100-150 sider som vil gjøre at prisen blir rimelig.

Det er gratis levering i Aurskog-Høland. Boken kan også bli å få kjøpt ved flere bokhandlere på Østlandet og andre steder på Romerike. Kjøper man flere enn 3 bøker får man også med et gratis foredrag om amerikansk politikk og presidentvalget enten i din egen stue eller ved et lokalet.

Man kan allerede forhåndsbestille boken ved å sende mail til steinar_ottesen@hotmail.com eller so@politiskenyheter.no.

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s