Politisk journalist på Stortinget

Foto: Steinar Ottesen

Jeg vil ved ulike anledninger skrive om livet som politisk journalist på Løvebakken. Les første del her.  Jeg er fast på Løvebakken hver onsdag og som regel en dag til hver uke. Stortingets spørretime foregår hver onsdag på Løvebakken. Jeg tweeter live fra spørretimen, skriver en artikkel og tar bilder. Hashtaget for spørretimen er #Spørretimen. Den muntlige spørretimen er en god anledning til å ta bilder av statsråder og partilederne fra ulike partier, jeg jobber aktivt med å bygge opp Flickr-kontoen som eies av PolitiskeNyheter.no/Steinar Ottesen.

Jeg deltok på en pressekonferanse med statsministeren etter spørretimen 21. mars 2012. Det sentrale temaet var Norges politikken om hjemsending av asylbarn som er født og oppvokst i Norge. Les min mening om denne saken her. Meninger: La asylbarna få bli

Alle som er medlemmer av presselosjen har adgang til presserommet der man har arbeidspulter og et godt arbeidsmiljø. Å tilbringe et par dager hver uke på Stortinget gir inspirasjon til å fortsette en karriere videre innen journalistikk, hvis jeg velger denne veien videre om noen år.

Foto: Steinar Ottesen

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s