Ottesen Political Consulting og blogg, på samme nettsted

Denne siden vil fungere slik at menyen er tilegnet Ottesen Political Consulting (OPC). Her vil du finne all informasjon du trenger om selskapet, hva jeg holder på med i min vanlige jobb og informasjon om boken jeg skriver.

Sakene som vil bli publisert under er min blogg, her vil du finne alt fra politisk journalistikk, tips, spalter og mine personlige betraktninger. Ved anledninger også kunngjøringer for OPC. Jeg har valgt denne løsningen slik at jeg slipper å ha to forskjellige nettsider.

Forfatter: Steinar Ottesen

Mitt navn er Steinar Ottesen og jeg er utdannet statsviter (Connecticut State University), arbeider i fagbevegelsen med informasjon og er folkevalgt for Aurskog-Høland Arbeiderparti. I tillegg er jeg grunnlegger og redaktør av Politiske Nyheter/Valgkamp.org som nå har utviklet seg til denne bloggen/podkasten. Og så må jeg selvsagt nevne at jeg er valggeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s