Politisk Spinn, min nye USA-spalte

Photo: White House Photograper, Pete Souza

Jeg starter en ny USA-spalte som skal komme ut 2-4 ganger hver måned. Den blir publisert på PolitiskeNyheter.no og en annen nettside. Hvilken? Trykk videre.

Spalten blir publisert på PolitiskeNyheter.no og hos progressiv.no hvor jeg har en egen blogg i tillegg. Mer informasjon kommer når første spalte er skrevet og publisert i løpet av mai/juni.  Spalten blir om presidentvalget 2012, innerikspolitikk og utenrikspolitikk, men til tider også om andre temaer innen valg, budskap og politisk spinn fra andre deler av verden. Første spalte blir om Barack Obama. Det blir også økt oppmerksomhet på amerikansk politikk for meg fremover på PolitiskeNyheter.no og i regi av boken som kommer ut til høsten. Litt Back to Basic for min egen del, men først fra august når presidentvalget starter for alvor.

Jeg startet å følge med på amerikansk politikk i 2003, men har alltid vært interessert i annerledeslandet i vest. Jeg har en mastergrad fra Connecticut State university med fokus på presidenter, valg og valgkamp, hvor jeg ble uteksaminert Magna Cum Laude og medlem av Pi Sigma Alpha. Jeg har skrevet for amerikanskpolitikk.no fra august 2011 til april 2012. Jeg nærmer meg 400 saker for PolitiskeNyheter.no. Jeg gir også ut min første bok i september/oktober som har arbeidstittelen «Fra Clinton til Obama».

Forfatter: Steinar Ottesen

Mitt navn er Steinar Ottesen og jeg er utdannet statsviter (Connecticut State University), arbeider i fagbevegelsen med informasjon og er folkevalgt for Aurskog-Høland Arbeiderparti. I tillegg er jeg grunnlegger og redaktør av Politiske Nyheter/Valgkamp.org som nå har utviklet seg til denne bloggen/podkasten. Og så må jeg selvsagt nevne at jeg er valggeneral for Aurskog-Høland Arbeiderparti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s