Heikki Holmås: Fra fotograf til statsråd

Foto: Steinar Ottesen/politiskenyheter.no

Heikki Holmås gikk fra stortingsrepresentant, fotograf og til å bli  ny utviklingsminister for SV.

Min betraktning er at han bør holde seg til politikken, selv om forsøket var godt under landsmøte til SV i Lillestrøm i midten av mars. Både partiet og Holmås har nok utfordringer både som medlem av regjeringen og foran Stortingsvalget til neste år. Dette var det første landsmøte jeg dekket som journalist og det første som fotograf. Det ble mest bilder på bakgrunn at vi holder på å bygge opp en Flickr-konto i ukene som kommer. SV-dronninga, Kristin Halvorsen, gjorde også et hederlig forsøk, men igjen, hold deg til politikken, selv om jeg ikke er en formidabel fotograf selv.

Foto: Steinar Ottesen/politiskenyheter.no

Forfatter: Steinar Ottesen

Jeg jobber som informasjonsrådgiver for Fagforbundet Oslo og er utdannet statsviter (Southern Connecticut State University). Jeg har vært folkevalgt i Aurskog-Høland kommune i fem år og partileder for Aurskog-Høland Arbeiderparti. De siste 10 årene har jeg drevet mye med grasrotvalgkamp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s