Ottesen Political Consulting

Ottesen Political Consulting er et politisk konsulent selskap som eies av Steinar Ottesen. Selskapet er basert på en amerikansk modell og mye av inspirasjonen er hentet fra annerledeslandet i vest. Ottesen Political Consulting hovedvirksomhet skal være politisk rådgivning, men også andre tjenester innen politikk, journalistikk og analyse. I tilegg eier Ottesen Political Consulting nettsiden PolitiskeNyheter.no og skal utgi Steinar Ottesen sin første bok som vil omhandle amerikansk politikk. 

Eier, daglig leder og politisk konsulent

Jeg jobber som redaktør og politisk journalist for PolitiskeNyheter.no. Skriver på min første bok om amerikansk politikk som vil bli et omfattende og langsiktig prosjekt. I tillegg blogger jeg for flere nettsteder og jobber med å bygge opp Ottesen Political Consulting. Les mer på Linkedin. 

Kontormedarbeider

Jeg jobber som journalist og kommunikasjonsmedarbeider for PolitiskeNyheter.no, i tillegg til å jobbe for Ottesen Political Consulting. Jeg har en bachelorgrad i historie (emner innen fred og konfliktstudier) og fullfører nå et årsstudium i økonomi og administrasjon ved BI Nydalen. Les mer på Linkedin.

Ett svar til Ottesen Political Consulting

  1. Tilbaketråkk: Youtube-kanalen i gang | Politisk Spinn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s